Daarom wij !

Ongediertebestrijding Assen is gespecialiseerd in het uitvoeren van “ongedierte” inspecties. Met andere woorden; waar zitten ze, hoe komen ze uw gebouw binnen en wat kunnen we er tegen doen. Mede door onze jarenlange bouwkundige ervaring weten wij waar de problemen zich voordoen.

Wij bieden instellingen, gemeenten, woningbouwcorporaties en kleine tot grote bedrijven een professionele totaaloplossing op het gebied van preventie en ongediertebestrijding!

Als specialist zijn wij in het bezit van het verplichte EVM-vakdiploma, VCA vol en houden we onze kennis op peil met vakgerichte nascholing.

Ongediertebestrijding Assen heeft dan ook de kennis en de middelen voor de preventie en bestrijding van allerlei ongedierte. Ongedierte kan veel hinder en schade veroorzaken en vormt vrijwel altijd een risico voor de voedselveiligheid. Ook dragen veel plaagdieren ziekten bij zich, die ze kunnen overbrengen op mens en dier.

De doelstelling van Ongediertebestrijding Assen is om problemen te voorkomen door wering, hygiënische maatregelen en bouwkundige aanpassingen.

Daar waar wering niet meer toereikend is, gaan wij over tot actieve bestrijding.

 

 Ongediertebestrijding Assen; Beestachtig goed!